> | | | | | > Kırmızı Biber Kavurması

Kırmızı Biber Kavurması

Posted on 23 Eylül 2014 Salı | 1 Comment


Sonbaharın nefis lezzeti kırmızı biber...
Biberlerin kabukları sizi rahatsız ediyorsa önce fırında közleyin daha sonra kavurun.

Kırmızı biber kavurması tarifi

Malzemeler

• 1 kg kırmızı biber
• Sıvı yağ
• Tuz
Üzerine
• Bol sarımsaklı yoğurt

Kırmızı biber kavurması yapılışı

• Kırmızı biberler temizlenir doğranır ve yıkanır.
pişirme kabına konur .
• Tuz ve yağı da eklendikten sonra kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir.
• Servis edeceğiniz tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktükten sonra tencerenin dibinde kalan yağdan üzerine gezdirip servis yapın.

Afiyet olsun, şükrünüz bol olsun...

Comments:1

  1. elerine sağlık canımm.. kavurduktan sonra ocaktan almadan üzerine kaşar peynir rendeleyince de nefis oluyor denemelisin :)
    afiyet şifa olsun..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir. Yorum yazarsanız daha kaliteli bir blog yapmamda katkıda bulunmuş olabilirsiniz.Eğer üyeliğiniz yoksa yorumlama biçiminden adsız yazan yere tıklayıp yorumunuzu yazabilirsiniz.İsminizi yorumun sonuna ekleyin.Şimdiden teşekkür ederim...

Blogger tarafından desteklenmektedir.